Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin w 2D - projekt gry

michalosik541

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahaha dobre metin2 w 2d jeszcze przeglądarkowy jakby był i na androida ah :D

Bardzo ciekawy projekt łap like :D

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Ciekawe ciekawe :P oczywiście plusik za projekcik może się doczekamy wersji właśnie na androida ? :P 

Opublikowano

Projekt ciekawy, zycze powodzenia! :) moxna wiedziec, jaki to silnik? :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

Opublikowano

u żeby to na smartfonie działało :D marzenie choć na pc też dobra sprawa.

Napisz jakiej pomocy oczekujesz dokładnie może coś będę w stanie pomóc :P chęci są ale czy odpowiednie um. to już druga sprawa heh.

mojasygnan.png

Opublikowano

Cóż.. wersja na androida = najlepsza gra 2014 roku :D. Życzę powodzenia w projekcie i jeśli tylko go zakończysz prosiłbym o wysłanie mi wiadomości na PW lub gdziekolwiek :D

Opublikowano

skoro tworzysz tę grę już tyle miesięcy, to może byś podesłał chociaż jakieś screeny, zamiast takiego bezsensownego gadania jakich to tam super rzeczy nie pododawałeś...

Opublikowano

To byłoby to! Metin2 2d na androida, na pewno telefony trzeba byłoby mieć konkretne do płynnej rozgrywki. Czekam na jakieś większe informacje co do projektu!! Pozdrawiam :)

Opublikowano

NAJLEPSZY PROJEKT 2014 ROKU? nawet nie przedstawił żadnego ss, sądzę po tym " Odnalazłem silnik gry,który pozwala na stworzenie czegoś nowego związanego z Metinem " ze to kolejny gimbusiarki projekt który nie ma prawa butu, jaracie się a nie ma czym.

Opublikowano

Na przekór wszystkim dodałem ukochane screeny :P

Co do projektu ,wciąż coś robię i póki co się nie poddaję.

Muszę rozczarować tych ,którzy myśleli ,że będzie to na przeglądarkę bądź androida... Projekt 100% na pc :)

Odświeżam i piona dla kumatych.

Opublikowano

Moim zdaniem tworzenie takiej gry na pc jest marnowaniem czasu.. rozumiem na fona lub przeglądarkę, grać w to w wolnej chwili.. teraz jest bardzo mało fanów gier 2d... więc moim zdaniem nieopłacalny projekt jeżeli tylko na pc. 

Opublikowano

NAJLEPSZY PROJEKT 2014 ROKU? nawet nie przedstawił żadnego ss, sądzę po tym " Odnalazłem silnik gry,który pozwala na stworzenie czegoś nowego związanego z Metinem " ze to kolejny gimbusiarki projekt który nie ma prawa butu, jaracie się a nie ma czym.

On musi być najlepszy.

To jedyny taki prywatny projekt, tym bardziej w 2014 więc syntaktyka nakazuję mu być najlepszym.

0VPaRnd.png

Opublikowano

"Jakości Full  HADE"  to już  ja dziękuję  za  ten super projekt jak tan takich bzdetach  są byki, założę się że projekt padnie do pierwszego  błędu wyświetlonego z  bazy

Opublikowano

A czym to się różni od tych wszystkich erpegie dwa de robionych masowo przez dzieci w wieku gimnazjalnym?

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...